Drankje gemorst op de achterbank? Of speelde je trouwe viervoeter net iets te enthousiast in de modder vóór hij in de auto moest? Dan is de kans groot dat er vuile sporen achterblijven op de autozetels. Gelukkig kan je vlekken in de autobekleding verwijderen met onze handige tips en de kwalitatieve producten van Autoglym!

Je autobekleding reinigen gaat heel makkelijk als je met de juiste producten werkt. De Autoglym Interior Shampoo is hiervoor bijvoorbeeld ideaal. Deze milde alkalische reiniging is speciaal ontwikkeld om verschillende ondergronden in het auto-interieur te reinigen, denk maar aan stof, plastiek en rubber.

Naast de shampoo, heb je ook een harde spons en een propere microvezeldoek nodig. Let er wel op dat je geen goedkope microvezeldoek gebruikt om de vlekken in de autobekleding te verwijderen, want die zou zijn kleur kunnen afgeven. Wij raden de Autoglym Interior Microfibre aan. Door zijn speciale structuur kan deze doek krachtiger inwerken op jouw tapijten en zetels.

Het echte werk

Het auto-interieur reinigen is heel eenvoudig met de producten van Autoglym. Wil je de stof snel even opfrissen? Spuit het product lichtjes op de zetels en wrijf eventueel in met een vochtige spons om de shampoo nog beter zijn werk te laten doen. Gebruik daarna de microvezeldoek om het overtollige product te verwijderen en het drogingsproces te versnellen.

Om hardnekkige vlekken in de autobekleding te verwijderen, gebruik je best wat meer product op die specifieke zones. Laat geruime tijd inwerken om de vlekken af te breken en wrijf er nog eens extra over met de spons. Voor grote of ingetrokken vlekken kan je het proces een aantal keer herhalen.

Safety first

Alle producten van Autoglym zijn heel veilig en milieuvriendelijk. De Interior Shampoo is een topper uit het assortiment die je met een gerust gemoed kunt gebruiken om je autobekleding te reinigen. Ben je te kwistig geweest met de shampoo of heb je wat gemorst? Je veegt het product eenvoudig weg met een vochtige microvezeldoek. De shampoo laat nooit sporen of vlekken na!

Door de autobekleding regelmatig te reinigen, voorkom je hardnekkige vlekken en ziet je wagen er langs binnen altijd als nieuw uit. Fantastisch toch?

In onze webshop vind je trouwens heel wat producten om ook de buitenkant van je auto te doen glimmen en nauwkeurig te onderhouden. Je auto en het interieur reinigen wordt dus echt kinderspel dankzij de producten van DEJAN. Ontdek hier ons complete aanbod!