Professionele autopoetsproducten: promo's & packs

Op zoek naar onderhoudsproducten voor het interieur of exterieur van je auto? Of heb je eerder een handige combi van een machine en bijpassende producten in gedachten? Ontdek hier onze interessante pakketten! Bekijk ook zeker eens de actuele promo’s zoals onze voordelige mix van professioneel autopoetsmateriaal. Ideaal om je voorraad onderhoudsproducten aan te vullen.

Homepage products
  1. PERFECT INTERIOR PACK
    PERFECT INTERIOR PACK
    € 30,25
  2. HI-TECH FINISHING CLOTH
    HI-TECH FINISHING CLOTH
    € 13,98

Jouw gids naar een glanzende wagen

Bij DEJAN begeleiden we je bij de keuze van professioneel autopoetsmateriaal. Ons ervaren team selecteert nauwkeurig de beste onderhoudsproducten voor elk auto-onderdeel en adviseert je deskundig, ook na de verkoop. Bovendien organiseren we opleidingen rond het gebruik van professionele autopoetsproducten zodat jij keer op keer een vlekkeloos resultaat kan garanderen. Voor onze vaste klanten ontwikkelen we bovendien specifieke opleidingen op maat.

Op zoek naar iets perfect op uw maat?

Tips & tricks

Van handige tips over car care tot interessante handleidingen voor professionele autopoetsproducten … je vindt ze hier! Ontdek nu het juiste materiaal en de passende technieken om je volledige auto tot in de puntjes te onderhouden. We houden je ook graag op de hoogte van nieuwe trends en producten die we op beurzen of tijdens events opmerken!