Dejan, de partner van professionele car cleaners

Passionele Partner Voor Glanzende Voertuigen!

Vanuit zijn grote passie voor mooie wagens en zijn sterke verkoopskills, richtte Philippe Dejan in 1982 het gelijknamige bedrijf voor professional car wash equipment op. Het verhaal begon klein, maar door zijn tomeloos enthousiasme veroverde Philippe de ene klant na de andere. DEJAN groeide en werd exclusief verdeler van het gerenommeerde merk Autoglym. Het team breidde uit en ook zoon Steve vond zijn plaats in DEJAN. Hij doorliep verschillende functies in het bedrijf, van magazijnier tot verkoper. Vandaag is hij als zaakvoerder constant op zoek naar innovatieve producten.

Ruim aanbod & jarenlange ervaring: advies op maat!

De autoschoonmaakmiddelen uit onze groothandel zijn een enorme meerwaarde voor zowel garages, carwashes, transportbedrijven als particuliere autoliefhebbers. Geoliede machine Service en kwaliteit zijn de basiswaarden van DEJAN. De ervaren verkopers en het Technical Sales Support Team staan altijd klaar om je te adviseren en verder te helpen. Zo kan je rekenen op een snelle levertermijn of een vervangtoestel in afwachting van het nieuwe. Je kan ook vertrouwen op een vaste vertegenwoordiger die geregeld langskomt om nieuwe producten uit onze groothandel in autopoetsmiddelen aan je voor te stellen. Ons complementair team is perfect op elkaar ingespeeld want velen onder hen hebben al tientallen jaren ervaring met de car wash equipment van DEJAN.

Leveren, ophalen & retourneren

U kunt uw bestelde producten zelf komen ophalen in ons magazijn te Wervik tijdens de openingsuren (weekdagen: 7-17u). Als u vandaag bestelt, staat overmorgen zeker alles voor u klaar. Uiteraard leveren wij ook bij u op het bedrijf binnen de 2 dagen. Dat is zelfs geheel gratis als uw bestelling minstens 150 euro waarde heeft. Ongeopende verpakkingen van producten die u liever zou terugsturen ontvangen wij graag op ons magazijn. Bij het versturen van een retour brengt u ons best op de hoogte. De kosten die hiermee gepaard gaan zijn volledig ten uwe laste.

Dejan BVBA
Adres magazijn

R. Klingstraat 17a
8940 Wervik

Openingsuren

Maandag- donderdag : 8.00 - 12.00 12.45 – 16.30
Vrijdag : 8.00 - 12.00 12.45 – 15.45

Contactgegevens
E-mail:
info@dejan.be
Tel:
+32(0)56 31 12 89
BTW:
BE 0437.747.736

Contacteer je vertegenwoordiger